Видатний майстер японської кухні

Має 30-річний досвід амбасадорства японських традицій кулінарії по всьому світу, відкривши на цей момент ресторани в США, Європі, Мексиці й Японії.

«Мій головний принцип у роботі — це бездоганна якість і свіжість продуктів, з яких я готую свої страви. Запрошую Вас, відвідавши ресторан, не тільки насолодитися смаком традиційної японської кухні, а й долучитися до багатої культури Японії.»

Фудзівара Йошіхіро author-signature

Фукуока

Столиця острова Кюсю і «кулінарна мекка Японії». Майбутній шеф народився і виріс в районі Сіканосіма в родині власника рибного ринку, який постачав морепродукти і рибу в кращі готелі та ресторани міста.

Київ

Уже іменитого шефа запросили допомогти ресторану в Ніцці, як думав Шеф. Виявилося, що той самий ресторан знаходиться в українській столиці, а не на Лазурному березі.

Черкаси

Відкриття власного ресторану YOSHI в місті Черкаси, звідки родом дружина Йоші-сану, учениця і партнер по бізнесу Оксана.

Київ 2013

Відкриття першого ресторана авторської японської кухні в столиці України, які дають можливість киянам доторкнутися до традицій Японії

Київ 2018

Відкриття другого Fujiwara YOSHI в ЖК "Новопечерські Липки". З японсько-українським інтер'єром від Сергія Махно.

ПОСОЛ ДОБРОЇ ВОЛІ Японії

Отримання Статусу Посла Доброї Волі Японії за розвиток японської кухні у світі.