День Тунця

Гордість Yoshi Fujiwara – гастрономічні вечори «День Тунця» зі спеціальним меню.

Найближча дата

Hello word

Видатний майстер японської кухні

Має 30-річний досвід амбасадорства японських традицій кулінарії по всьому світу, відкривши на сьогодні ресторани в США, Європі, Мексиці та Японії.

«Мій головний принцип в роботі – це бездоганна якість та свіжість продуктів, з яких я готую свої страви.

Запрошую Вас, відвідавши ресторан, не лише насолодитись смаком традиційної японської кухні, а й долучитися до багатої культури Японії.»

 

Фудзівара Йошіхіро

Живе меню

Спеціальна акваріумна система в ресторані Yoshi Fujiwara представляє можливість кожному самостійно обрати живих крабів, лобстерів, лангустів та устриць з цілковитою впевненістю у свіжості та якості запропонованих продуктів.

Традиції
приготування

Йошіхіро Фудзівара протягом багатьох років накопичував досвід роботи кухарем, працюючи в ресторанах, які спеціалізуються на різних напрямках японської кухні. Безцінні знання шефа, постійний контроль за свіжістю інгредієнтів та дотримання традиційних технологій приготування японських страв – основа високої якості кухні ресторану Yoshi Fujiwara.

Наши рестораны
slide
Київ вул. Солом'янська, 15А
slide
Черкаси бул. Шевченка, 205
slide
Київ вул. Драгомирова, 11