Живе меню

0003

Спеціальна акваріумна система в ресторані Yoshi Fujiwara представляє можливість кожному самостійно обрати живих крабів, лобстерів, лангустів та устриць з цілковитою впевненістю у свіжості та якості запропонованих продуктів.

Звідки імпортуються продукти

tuna-day

Традиції
приготування

Йошіхіро Фудзівара протягом багатьох років накопичував досвід роботи кухарем, працюючи в ресторанах, які спеціалізуються на різних напрямках японської кухні. Безцінні знання шефа, постійний контроль за свіжістю інгредієнтів та дотримання традиційних технологій приготування японських страв – основа високої якості кухні ресторану Yoshi Fujiwara.

Виключно авторські методики Йоші-сана

Шеф-кухар Йоші-сан, керуючи роботою команди Yoshi Fujiwara, щоденно передає свої знання та багаторічний професійний досвід, а також прищеплює філософію справжньої японської гостинності та сервісу «Омотенасі».

  • Повага до гостя
  • Повага до продукту
  • Повага до робочого місця
  • Повага до того, що ти робиш