День Тунця
Гордість Fujiwara Yoshi – гастрономічні вечори «День Тунця» зі спеціальним меню.
Hello word
6.09.23 Драгомирова, 11Видатний майстер японської кухні
Має 30-річний досвід амбасадорства японських традицій кулінарії по всьому світу, відкривши на сьогодні ресторани в США, Європі, Мексиці та Японії.
«Мій головний принцип в роботі – це бездоганна якість та свіжість продуктів, з яких я готую свої страви.
Запрошую Вас, відвідавши ресторан, не лише насолодитись смаком традиційної японської кухні, а й долучитися до багатої культури Японії.»

Традиції
приготування
Йошіхіро Фудзівара протягом багатьох років накопичував досвід роботи кухарем, працюючи в ресторанах, які спеціалізуються на різних напрямках японської кухні. Безцінні знання шефа, постійний контроль за свіжістю інгредієнтів та дотримання традиційних технологій приготування японських страв – основа високої якості кухні ресторану Fujiwara Yoshi.


