Одного разу ми вирішили, що хочемо познайомити українців зі справжнім якісним тунцем. Цього ще ніколи не робили раніше в Україні. Але ми були наполегливими у своєму бажанні.
Вперше для українців
Ексклюзивно для Fujiwara YOSHI
Тунця виловлюють спеціально на наше замовлення у різних куточках світу. В ресторан авіа-доставкою регулярно доставляють найбільш делікатесні види охолодженого дикого та фермерського тунця: блакитного Bluefin та жовтоперого Yellowfin.
Технологія розбирання тунця
Йоші-сан особисто розбирає тушу риби вагою від 100 до 220 кг методом «го-май ороші», який вимагає володіння спеціальними навичками та дотримання суворої технології. Гості мають можливість спостерігати майстерне розбирання тунця і одразу ж спробувати приготовані з нього страви.
Корпоративні замовлення
Ми є експертами у сфері розбирання та приготування тунця. Команда ресторану Fujiwara Yoshi на чолі з шефом Фудзівара Йошіхіро пропонує Вам унікальну можливість оживити Ваше свято вражаючим кулінарним шоу, яке надовго залишиться у пам’яті ваших гостей.