Одного разу ми вирішили, що хочемо познайомити українців зі справжнім якісним тунцем. Цього ще ніколи не робили раніше в Україні. Але ми були наполегливими у своєму бажанні.
Вперше для українців

Ексклюзивно для Fujiwara Yoshi
Тунця виловлюють спеціально на наше замовлення у різних куточках світу. В ресторан авіа-доставкою регулярно доставляють найбільш делікатесні види охолодженого дикого та фермерського тунця: блакитного Bluefin, жовтоперого Yellowfin та великоокого Bigeye.
Технологія розбирання тунця
Йоші-сан особисто розбирає тушу риби вагою від 50 до 150 кг методом «го-май оросі», який вимагає володіння спеціальними навичками та дотримання суворої технології. Гості мають можливість спостерігати майстерне розбирання тунця і одразу ж спробувати приготовані з нього страви.


Корпоративні замовлення
Ми є експертами у сфері розбирання та приготування тунця. Команда ресторану Fujiwara Yoshi на чолі з шефом Фудзівара Йошіхіро пропонує Вам унікальну можливість оживити Ваше свято вражаючим кулінарним шоу, яке надовго залишиться у пам’яті ваших гостей.