1000 кв. м. у центрі «Новопечерських Липок», концептуальний дизайн, акваріум з живими морепродуктами, ексклюзивна винна карта, японський гриль робата і контактний суші-бар, окремий VIP-зал та кімнати-татамі, зал для бенкетів і переговорів, тераса з внутрішнім садом і дитяча кімната.
Дизайн
Майстерня сучасного українського дизайну і архітектури Sergey Mahno Architects спроектувала простір одного з найбільших японських ресторанів Європи Fujiwara YOSHI. Натуральне дерево та камінь, авторські предметами декору і твори мистецтва майстрів з Японії — елементи дизайну, що створюють цілісний концепт.
Винна карта
Концепція винної карти представляє 150 позицій з усіх куточків світу, які ідеально поєднуються з авторською кухнею шеф-кухаря і власника Йошихиро Фудзівара. Одна з цілей ресторану — розвивати еногастрономію в Україні, тому до ваших послуг кращий сомельє України 2016 В'ячеслав Назарчук, добірки вин за природними стихіями та ексклюзиви, представлені лише в Fujiwara YOSHI.
Робата-бар
На японському грилі робата готують м'ясо, рибу, морепродукти, овочі. Відкритий робата-бар в центрі ресторану — місце для гостей, які люблять дивитися на вогонь і спостерігати за роботою кухаря. По периметру гриля розташована стільниця з цільного дерева, за якою приємно сидіти в очікування страви, яку готують на очах.
Тераса з внутрішнім садом
Місце, де ви відчуєте себе як на природі. Тут створюється враження, що ресторан був побудований навколо маленького, але атмосферного саду зі споконвічними рослинами з Японії, який місцями нагадує знаменитий бамбуковий гай, а місцями традиційний японський сад. Його створили для відпочинку і відновлення сил — тут ви відчуєте спокій, легкість і умиротворення.
Акваріум з живими морепродуктами
На вході вас зустріне дворівнева чотирьохметрова акваріумна вітрина з живими морепродуктами, доставленими в Україну ексклюзивно для ресторану Fujiwara YOSHI. Ви завжди можете самостійно вибрати, з яких продуктів приготувати страву, і бути впевненими в його свіжості та якості.
Кімнати-татамі
5 традиційних японський обідніх залів-татамі з автентичними меблями, урочистим сервіруванням та японським живописом, перед входом в які прийнято знімати взуття. Вони відокремлені ширмами, що створює атмосферу усамітнення. Тут комфортно провести романтичну, сімейну, дружню або ділову зустріч.
VIP кімнати
Зала, в якій можна залишитися непоміченим для інших гостей. Це простір-трансформер, який ідеально підходить як для ділових зустрічей і переговорів, так і для банкетів та урочистих подій.
СУШІ-БАР
За відкритою кухнею та розмаїттям риби і морепродуктів цікаво спостерігати, сидячи за стійкою суші-бару.
ДЕНЬ ТУНЦЯ
Гордість Fujiwara YOSHI — гастрономічні вечори ДЕНЬ ТУНЦЯ зі спеціальним меню.